• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Vakuudeton.com

Vakuudeton.com

Rahoitus, lainat, säästäminen ja oma talous

  • Luottokorttivertailu
  • Säästötilitieto
  • Yritysrahoitusopas
  • Asuntolainat
  • Lainatieto

Syynissä Etua.fi – nämä 11 asiaa haluat tietää ennen kilpailutusta

Etusivu > Lainatietoa > Syynissä Etua.fi – nämä 11 asiaa haluat tietää ennen kilpailutusta

by admin

Etua.fi on kotimainen lainanvälittäjä, joka on kilpailuttanut suomalaisten lainoja jo yli 10 vuoden ajan. Laitoimme lainakiikarit silmille ja etsimme vastaukset yhteentoista olennaiseen kysymykseen, joita saatat miettiä ennen palvelun käyttöä.



1. Millaisia rahoitustuotteita Etua.fi:n valikoimasta löytyy?

Etua poikkeaa palveluvalikoimansa puolesta monista muista Suomessa toimivista lainanvälittäjistä, sillä perinteisten kulutusluottojen ja yhdistelylainojen lisäksi voit kilpailuttaa Etuan avulla myös vakuudettomia yrityslainoja ja asuntolainoja.

Asuntolainojen vertailussa Etua kuuluu toimialan pioneereihin, sillä se on tarjonnut kyseistä palvelua jo vuodesta 2009 lähtien. Taustayritys Etua Oy löytyy nykyään myös Finanssivalvonnan ylläpitämästä asuntolainojen välittäjärekisteristä.

  • Etuan kautta kilpailutettavien asuntolainojen maksimisuuruus on 500 000 euroa.
  • Kulutusluottoja ja yhdistelylainoja voit kilpailuttaa 500-60 000 euron väliltä.
  • Vakuudettomat yrityslainat puolestaan voivat olla määrältään 2000-100 000 euroa.

Lainojen kilpailutuksen oheispalveluna Etuan tuotevalikoimasta löytyy maksuturvavakuutus. Se tarkoittaa maksullista vakuutusta, jonka perusteella voit saada kuukausikorvauksia elämäntilanteesi muuttuessa esimerkiksi sairastumisen tai työttömyyden yllättäessä.

Vakuutuksen tarkoitus on turvata lainan takaisinmaksua, mikäli taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu yllättäviä muutoksia. Maksuturvaa voit halutessasi hakea lainanhaun yhteydessä.


2. Huvikseenko Etua näitä lainoja kilpailuttaa?

No ei suinkaan.

Etuan liiketoimintamalli perustuu täysin vastaavaan logiikkaan kuin muillakin lainanvälittäjillä tai millä tahansa vertailupalveluilla toimialasta riippumatta.

Jos varaat itsellesi hotellin vertailusivuston kautta, kyseinen hotelli maksaa vertailusivustolle pienen palkkion siitä, että he saivat sinusta uuden maksavan asiakkaan. Mikäli taas kilpailutat lainan Etuan kautta ja päätät hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista, kyseinen pankki tai rahoitusyhtiö maksaa Etualle välityspalkkion.

Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät yhteistyötä Etuan kaltaisten lainanvälityspalveluiden kanssa saadakseen uusia asiakkaita. Suosituimpien lainanvälittäjien asiakasmäärät liikkuvat sadoissatuhansissa, joten ne ovat lainanmyöntäjille hyviä väyliä uusasiakashankintaan.

Kuvittele esimerkiksi 200 000 euron suuruinen asuntolaina, jota maksetaan pois 20 vuotta. Lainasta jää pankille voittoa varsin mukava summa, joten ei mikään ihme, että pankki on valmis maksamaan palkkion sellaiselle taholle, joka pystyy hankkimaan heille uuden asuntolaina-asiakkaan.

Etuan toimintamalli on toki avattu läpinäkyvästi myös palvelun omilla verkkosivuilla, jossa he ilmoittavat saman asian seuraavin sanankääntein: ”Palvelumme on kuluttajalle täysin ilmainen eikä hakemuksen jättäminen sido mitenkään. Veloitamme kumppaneiltamme palkkion, jos asiakkaamme valitsee kumppanimme tarjoaman tuotteen.”


3. Mitkä pankit ja rahoitusyhtiöt ovat Etuan yhteistyökumppaneita?

Etuan kaikki yhteistyökumppanit on lueteltu palvelun verkkosivuilla.

  • Asuntolainojen osalta joukosta löytyy neljä suomalaisille tuttua kivijalkapankkia.
  • Kulutusluotoissa ja yhdistelylainoissa Etualla on noin parikymmentä yhteistyökumppania, jotka ovat pääosin samoja kuin useimmilla muillakin lainanvälityspalveluilla.
  • Yritysluottoja tarjovia yhteistyökumppaneita Etualla on neljä kappaletta.

Etua on viime vuosien aikana kasvattanut kumppaniverkostoaan tasaiseen tahtiin, joten ajantasaisen listan yhteistyökumppaneista voit halutessasi tarkistaa Etuan verkkosivuilta.


4. Mikä yritys Etua.fi:n taustalla toimii?

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen osakeyhtiö, joka harjoittaa toimintaansa Helsingistä käsin. Yritys on täysin kotimainen, ja sille on myönnetty avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Mediakonserni Alma Media Oyj on kuulunut Etuan omistajiin vuodesta 2018 lähtien. Kesällä 2019 Alma Media kasvatti omistustaan Etuassa, ja nykyään se hallinnoi noin 60 prosenttia yrityksen osakekannasta. Alma Median tunnettuja brändejä ovat esimerkiksi Iltalehti, Kauppalehti sekä Talouselämä.

  • Lisätietoa Etua Oy:stä löydät Suomen Asiakastiedon verkkosivuilta.


5. Mitä asuntolainan kilpailuttaminen Etuan kautta käytännössä tarkoittaa?

Etuan kautta voit kilpailuttaa joko nykyisen tai uuden asuntolainasi. Lainahakemusta varten Etua tarvitsee muun muassa seuraavia tietoja:

  • Suunniteltu lainamäärä ja laina-aika.
  • Tiedot mahdollisesta omasta rahoituksesta sekä vakuudesta.
  • Tiedot ostettavasta asuntokohteesta, mikäli sellainen on jo selvillä.
  • Omat henkilö- ja yhteystietosi.
  • Asumismuotosi (omistus-, vuokra- vai muu asunto).
  • Tiedot nykyisestä työtilanteestasi (vakituinen, määräaikainen, yrittäjä, opiskelija, muu jne.).
  • Nykyisiä tulojasi, menojasi ja mahdollisia olemassa olevia lainojasi koskevat tiedot.

Näiden tietojen perusteella pankit arvioivat, voivatko he tehdä sinulle tarjouksen asuntolainasta. Pelkkä kilpailutus ei vielä tietenkään takaa sitä, että saat yhteydenoton tai tarjouksen yhdeltäkään pankilta.

Yhteydenottoa pankeilta joutuu usein odottamaan muutaman arkipäivän. Yhteydenotto voi tarkoittaa lainatarjousta tai kutsua pankkiin henkilökohtaista lainaneuvottelua varten. Tilanteesta riippuen saatat kuitenkin jo tässä vaiheessa saada alustavan lainalupauksen.


6. Millainen korko Etuan kautta haettavissa lainatarjouksissa on?

Etua on lainanvälittäjä, joten se ei itse pysty vaikuttamaan siihen, millaisilla ehdoilla pankit tai rahoitusyhtiöt tarjoavat sinulle lainaa.

Esimerkiksi asuntolainoissa marginaali – eli se osuus korosta, jolla pankki tekee voittoa – riippuu muun muassa:

  • Ostettavasta kohteesta ja siitä, kuinka hyvin sen arvioidaan säilyttävän arvonsa.
  • Hakemastasi lainasummasta ja lainan takaisinmaksuajasta.
  • Lainanhakijan tai -hakijoiden taloudellisesta asemasta.
  • Omien säästöjen määrästä.

Varallisuutta kerryttänyt ja hyvillä kuukausituloilla varustettu hakija on tietysti aina hyvässä asemassa verrattuna hakijaan, jolta ei löydy paljon säästöjä tai hyviä säännöllisiä tuloja.

Asuntolainan marginaali täsmentyy aina hakijakohtaisesti, ja kilpailutus voi olla hyödyllistä, koska pienikin ero marginaalissa saattaa kymmenien vuosien aikana tarkoittaa useiden tuhansien eurojen säästöä.

Entäpä kulutusluotot ja yhdistelylainat?

Tilanne on sama kuin asuntolainoissakin, eli tarkka korkotaso on hakijakohtainen.

Tarjottu nimelliskorko voi vaihdella 4,68-20%:n välillä, ja koron lisäksi lainasta voidaan periä muita kuluja korkeintaan 150 euroa vuodessa. Muut kulut tarkoittavat esimerkiksi kuukausittaisia tilinhoitokustannuksia tai mahdollisia avausmaksuja.

Huomaa kuitenkin, että 1.1.-30.09.2021 välisenä aikana on voimassa väliaikainen korkokatto. Se tarkoittaa, että uusista lainoista ei voida periä yli 10 prosentin nimelliskorkoa kyseisellä aikavälillä. Syyskuun jälkeen pankki tai rahoitusyhtiö voi kuitenkin periä lainasopimuksen mukaista korkoa, jos se on yli 10 prosenttia. Korko ei kuitenkaan voi nousta, mikäli lainasopimuksessa mainittu korko on enintään 10%.

Euroiksi muutettuna vakuudettoman kulutusluoton lainakulut voivat näyttää vaikkapa tältä:

5000 euron laina maksetaan pois kolmessa vuodessa ja 36 kuukausierässä. Lainan korko on 9,00% ja kuukausittainen tilinhoitokulu 5 euroa. Tällöin kuukausieräksi muodostuu 164 euroa ja lainasta maksetaan kaikkineen takaisin 5903,95 euroa. Todellinen vuosikorko on tässä esimerkissä 11,71% ja lainan kustannukset kolmen vuoden ajanjaksolla 903,95 euroa.

Esimerkki on viitteellinen ja tarkat tiedot esitetään aina lainatarjouksessa. Kulutaso voi olla halvempi tai kalliimpi riippuen lainantarjoajasta. Etua on kilpailutuspalvelu, eli se ei voi vaikuttaa siihen, millä ehdoilla pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainoja asiakkailleen.

Suuntaa-antavia arvioita erikokoisten ja -suuruisten lainojen kuukausieristä voit tutkailla Etua.fi:stä löytyvän lainalaskurin avulla.

  • Lue myös: 8 kysymystä ja vastausta yhdistelylainoista


7. Mihin tarkoituksiin Etualta voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluoton käyttötarkoitusta ei ole erikseen määritelty. Tyypillisimmin lainaa haetaan esimerkiksi:

  • arkisiin menoihin,
  • kalliimpiin kodinkonehankintoihin,
  • auton ostamiseen tai
  • nykyisten pienlainojen tai luottokorttivelkojen yhdistämiseen, jolloin puhutaan yhdistelylainasta.

Lainanmyöntäjien näkökulmasta katsottuna lainan käyttötarkoitusta olennaisempaa on takaisinmaksukykysi. Vakuudeton laina ei ole koskaan halpaa rahaa, joten sitä ei kannata hakea ilman järkevää käyttötarkoitusta.


8. Mitä ehtoja lainanhakijan tulee täyttää?

Etua on asettanut tietyt peruskriteerit, jotka sinun tulisi täyttää voidaksesi käyttää kilpailutuspalvelua. Kulutusluottojen ja yhdistelylainojen osalta ehdot ovat seuraavanlaiset:

  • Olet täysi-ikäinen ja asut vakituisesti Suomessa.
  • Sinulla on suomalainen henkilötunnus, pankkitili sekä verkkopankkitunnukset.
  • Luottotietosi ovat kunnossa. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saamiselle.
  • Säännölliset bruttotulosi ovat vähintään 850 euroa kuukaudessa.

Myös Etuan yhteistyökumppaneilla on toki omat kriteerinsä lainojen myöntämiselle.

Jokin rahoitusyhtiö saattaa esimerkiksi vaatia lainanhakijoilta yli 20 vuoden ikää ja toinen luotonmyöntäjä on asettanut kuukausitulorajaksi 1200 euroa. Yhteistyökumppanit eivät ota lainahakemustasi käsittelyyn, jos et täytä heidän omia lainaehtojaan.


9.  Millaisia kokemuksia asiakkailla on Etua.fi:n palveluista?

Tämän kysymyksen selvittämiseksi on syytä sukeltaa internetin syvään päähän eli netin lukuisille keskustelupalstoille.

Mitään sen kummempia jymypaljastuksia niiltä ei löydy, vaan Etuaa koskevat kokemukset ja kommentit ovat hyvin vastaavankaltaisia muihin lainankilpailutuspalveluihin verrattuna.

  • Osa asiakkaista on kertonut olevansa tyytyväisiä tarjottuihin korkoihin, osa puolestaan on moittinut niitä liian korkeiksi. Jotkut eivät ole saaneet lainatarjouksia lainkaan. Tässä kohdin kannattaa muistaa, että Etua ei voi vaikuttaa yhteistyökumppaniensa luotonmyöntökriteereihin.
  • Jotkut kommentoijat moittivat sitä, että he ovat kilpailutuksen jälkeen joutuneet vastaanottamaan mainontaa. Markkinointilistalta voi toki poistua, mutta osa verkkokeskustelijoista kehottaa käyttämään kilpailutuksessa varasähköpostiosoitetta, mikäli sellainen sattuu löytymään.
  • Kilpailutusprosessia on ylipäätään kehuttu nopeaksi ja asiakaspalvelua ystävälliseksi.
  • Tarkempia kommentteja voit lukea esimerkiksi TrustPilotista tai Financer-arviosivustolta. Etua.fi:n arvosana kyseisissä palveluissa on verrattain hyvällä tasolla moniin muihin lainanvälityspalveluihin verrattuna.


10. Mikä on Etuan uusi Kattokorko-palvelu?

Keväällä 2020 Etua.fi avasi uuden Kattokorko-nimisen kilpailutuspalvelun, jonka kautta haettavien lainatarjousten korko vaihtelee 4-10 prosentin välillä.

Uudella palvelullaan Etua tavallaan otti varaslähdön heinäkuussa 2020 voimaan astuneeseen väliaikaiseen korkokattoon, joka laski uusien lainojen maksiminimelliskoron 10 prosenttiin. Väliaikainen korkokatto oli alkujaan voimassa 31.12.2020 asti, mutta vuoden lopulla sitä päätettiin jatkaa aikavälille 1.1.-30.09.2021.

Palvelun toimintaperiaate on muutoin vastaavankaltainen ”normaalin” Etua.fi:n, mutta alhaisemman maksimikorkolupauksensa takia kilpailuttajia koskevat ehdot ovat hieman tiukemmat. Voit käyttää palvelua, jos olet vakituisesti Suomessa asuva, vähintään 25-vuotias ja kuukausitulosi ovat bruttona minimissään 2000 euroa.

Maksuttomassa kilpailutuksessa on mukana toistakymmentä pankkia ja rahoitusyhtiötä, eikä tarjousten pyytäminen sido mihinkään. Palvelun kautta haettavien lainojen enimmäisnimelliskorko on korkokaton päättymisen (30.09.2021) jälkeenkin pysyvästi enintään 10%.


11. Onko Etua.fi luotettava palvelu?

Saatat ihmetellä, miksi olemme poimineet otsikossa komeilevan kysymyksen mukaan tähän palveluesittelyyn. Teemme sen pelkästään sen takia, että Googlen ennustavan tekstinsyötön perusteella osa tiedonhakijoista on etsinyt vastausta juuri tähän kyseiseen kysymykseen.

Ja eihän se mikään ihme ole, sillä lainahakemukseen joudut aina syöttämään omat henkilö- ja yhteystietosi. Tietoturvan on tällöin syytä olla kunnossa.

Vastatkaamme siis lyhyesti: Lainahakemukseen syötetyt tiedot kulkevat eteenpäin SSL-suojattua yhteyttä pitkin aivan samaan tapaan kuin perinteisten pankkien tai verkkokauppojen kanssa asioidessa. Etua on luotettava ja kotimaisessa omistuksessa oleva palvelu, jonka kanssa voi asioida turvallisin mielin.

Jos sinulla on kysyttävää Etuan palveluista, voit olla heihin yhteydessä verkkosivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Homma hoituu toki myös puhelimitse, jos asiointisi ajoittuu arkipäivään kello 9-16 välille. Palvelun verkkosivuille on myös listattu vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

  • Etuan tavoitat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu(at)etua.fi.
  • Puhelinpalvelua saat numerosta 09 2316 3611 (ma-pe 9-16).


Tiivistelmä: Etua.fi:n plussat ja miinukset lyhyesti 

+ Muihin lainanvälittäjiin verrattuna palvelun selkein etu on mahdollisuus kilpailuttaa myös asuntolainoja.

+ Etua.fi on täysin kotimainen palvelu ja se kuuluu Finanssivalvonnan hyväksymiin asuntoluotonvälittäjiin. Tietojen välittämisessä Etua.fi käyttää vastaavaa salausprotokollaa kuin perinteiset pankit ja netissä toimivat verkkokaupat, eli lainahakemukseen syötetyt tiedot välittyvät eteenpäin suojattua yhteyttä pitkin. Tämä on toki perusedellytys kaikille verkossa operoiville rahoitusalan toimijoille.

+ TrustPilot- ja Financer-arviosivustoilla Etua.fi:n arvosana on parempi useimpiin muihin lainanvälittäjiin verrattuna.

+ Etuan verkkosivustolta löytyy chat-asiakaspalvelu, josta saimme vastauksen testikysymykseemme alle minuutissa.

– Kulutusluottojen ja yhdistelylainojen osalta Etua.fi:n yhteistyökumppanien määrä ei ainakaan vielä ole aivan niin suuri kuin muutamilla kilpailijoilla.

– Verkosta löytyvien kommenttien perusteella jotkut lainanhakijat ovat joutuneet kilpailutuksen jälkeen vastaanottamaan melko intensiivistä mainontaa. Tässä tilanteessa kannattaa poistua mainoslistalta, jolloin markkinointiviesteistä pääsee eroon.


Tiivistelmä: useimmin kysytyt kysymykset Etua.fi:stä

Miten Etua.fi eroaa muista lainanvälityspalveluista?

Etuan olennaisin ero muihin vastaaviin palveluihin on mahdollisuus kilpailuttaa kulutusluottojen lisäksi myös asuntolainoja ja yritysluottoja.

Miten haettavan lainan korko määräytyy?

Etua on lainanvälittäjä, joten se ei voi vaikuttaa yhteistyökumppaniensa tarjoamiin lainaehtoihin ja korkotasoihin. Esimerkiksi kulutusluoton korkoon vaikuttaa lainan määrä, laina-ajan pituus sekä asiakkaan maksukyky. Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät arvionsa omiin kriteereihinsä nojaten. Etua ei itse myönnä lainoja, vaan toimii pelkästään kilpailutuksen hoitavana välikätenä.

Miksi kilpailutus on kuluttajalle maksutonta?

Mikäli päädyt kilpailuttamaan lainatarjouksia ja valitset jonkun niistä, lainan myöntävä pankki tai rahoitusyhtiö maksaa Etualle palkkion uudesta asiakkaasta. Toimintaperiaate on siis hyvin vastaavankaltainen kuin monilla hotelli- ja lentovaraussivustoilla. Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät yhteistyötä Etuan kaltaisten lainanvälityspalveluiden kanssa tavoittaakseen verkosta uusia asiakkaita. Kuluttajalle kilpailutus on aina maksutonta ja ei-sitovaa.

Mikä on Etuan uusi Kattokorko-palvelu?

Etua avasi keväällä 2020 uuden Kattokorko-palvelun, jonka kautta haettavien lainatarjousten korko on aina alle 10 prosenttia. Palvelua voivat käyttää vakituisesti Suomessa asuvat vähintään 25-vuotiaat henkilöt, joiden bruttotulot kuukaudessa ovat minimissään 2000 euroa.

Mikä yritys palvelun taustalla toimii?

Etua.fi-palvelusta vastaava Etua Oy on vuonna 2008 perustettu suomalainen osakeyhtiö. Enemmistöosuuden yrityksestä omistaa suomalainen mediakonserni Alma Media Oyj. Lue lisätietoa Etuasta palveluesittelystämme.


Varmista ajantasaiset ehdot aina palveluntarjoajan omilta verkkosivuilta

Tämä palveluesittely on päivitetty viimeksi vuodenvaihteessa 2021. Lainanvälittäjien tuotevalikoimat, yhteistyökumppanit ja lainaehdot voivat joskus muuttua nopeallakin aikataululla, joten tarkista viime kädessä ajantasaiset tiedot aina palveluntarjoajan omalta verkkosivustolta ennen lainojen kilpailutusta.

TwiittaaJaa FacebookissaWhatsAppaa

Filed Under: Lainatietoa

Primary Sidebar

Kuukauden luetuimmat


Luottokortit jättivertailussa – tarkista lähes 50 kortin kulut ja tiedot


Kevytyrittäjien laskutuspalvelut vertailussa – mikä on edullisin?


Yrityksen rahoitusvaihtoehdot yhdellä sivulla – katso yli 20 kohdan opas


21 kysymystä ja vastausta ASP-säästämisestä


Kulutusluottojen korot vertailussa – mistä pankista löytyy edullisin laina?


Paljonko asuntolainaa voit saada? Nämä asiat siihen vaikuttavat!


Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää starttirahasta ja sen hakemisesta vuonna 2021


Tiedätkö mitä yrityksen perustaminen maksaa? Huomioi ainakin nämä kulut


Sinustako sivutoiminen yrittäjä? Nämä 12 kysymystä kannattaa käydä läpi ennen aloittamista


Yrityslainat ilman vakuuksia siirtyivät verkkoon – koroissa suuria eroja


8 yleisintä kysymystä palkkatuen hakemisesta

Tutustu myös näihin


Digitalisaatio on tuonut joukkorahoitetut yrityslainat yhä pienempien suomalaisyritysten ulottuville.
Lainamuotoinen joukkorahoitus isomman rahoituspalapelin täydentävänä osana


Aloittaville yrittäjille tarjotaan runsaasti erilaisia tukimuotoja.Tällaisia tukia aloittaville pienyrittäjille ja yrityksille on Suomessa tarjolla


Pankkilainan saaminen yritykselle ei läheskään aina ole itsestäänselvyys.
Millä edellytyksillä uusi yritys saa lainaa pankista?


Omalaina palvelu arvostelussa.
10 kysymystä ja vastausta OmaLainasta – millainen palvelu oikein on kyseessä?

Footer

Vakuudeton.com on mainosrahoitteinen tieto- ja vertailusivusto, joka käsittelee yrityksille ja kuluttajille suunnattuja rahoitustuotteita. Sivuston artikkeleista ja oppaista löydät kattavasti tietoa muun muassa luottokorteista, säästötileistä, asuntolainoista, kulutusluotoista sekä yleisimmistä yritysten rahoitus- ja tukivaihtoehdoista.

Evästeet & tietosuoja | Tietoa sivustosta


Suosituimpia artikkeleita

Lainavertailu vuodelle 2021
Säästötilien korkovertailu 2021
Kannattaako lainojen yhdistäminen?
Mitä maksaa yrityksen perustaminen?
Ulkomaiset pankit Suomessa
Saako toiminimellä lainaa?
Bank Norwegian kokemuksia
Kulutusluottojen korot jättivertailussa
Millaista korkoa Zmarta tarjoaa?
Laina- ja korkolaskuri
Kokemuksia OmaLaina.fi-palvelusta
Bigbankin säästötili ja lainat esittelyssä
Vakuudettomat lainat ja luotot
Tarkastelussa Komplett Bankin joustoluotto
Kokemuksia Rahalaitos-palvelusta
Ruotsalaiset pankit Suomessa
Kokemuksia Lendo-lainanvälittäjästä

Muut artikkelit

Suosituimmat oppaat

Yritysrahoituksen yleisimmät vaihtoehdot
Starttiraha 2021
Mistä lainaa yrityksen perustamiseen?
Pankkilaina yritykselle
Lainamuotoinen joukkorahoitus
Yrityslainojen korko
Yleisimmät yrityslainojen vakuudet
Mistä lainaa osakeyhtiölle?

 

Julkinen yritysrahoitus

Maaseudun perustamis- ja investointituet 
Finnveran rahoitusvaihtoehdot
Palkkatuki rekrytointia varten
Elyn kehittämisavustus yrityksille
Business Finland -rahoitus

 

Luottokorttioppaat

Luottokorttivertailu 2021
Vuosimaksuttomat luottokortit esittelyssä
Luottokortin 10 olennaisinta hyötyä
Millä ehdoilla luottokortti voidaan myöntää?

Vakuudettomat yritysrahoitusmuodot

Yrityslaina ilman vakuuksia
Mistä yrityslaina heti tilille?
Laskurahoitus

 

Rahoitusyhtiöt yrityksille

Qred Yrityslaina
Front Kasvurahoitus
Suomen Yrityslaina
Vauraus Suomi
Yritysluotto.fi
Bank Norwegian Yrityslaina
CapitalBox
BusinessCredit

Sivuston artikkelit sisältävät kumppanuusmainontalinkkejä, joiden kautta syntyneistä uusista asiakkuuksista voidaan maksaa sivustollemme pieni rahallinen komissio. Linkkien käyttäminen ei vaikuta millään tavalla sinulle tarjottuihin hintoihin tai muihin ehtoihin. Sivustomme hyödyntää evästeitä kävijäanalytiikan tilastointiin ja mainonnan seurantaan.

©Vakuudeton.com 2021 | yhteys@vakuudeton.com